Bedrijfswebsite

Bedrijfswebsite

Als zelfstandige is het in deze tijd een noodzaak om op z’n minst een basiswebsite te hebben. Niet enkel omdat u met een basic website extra klanten kunt werven, maar opdat u geen klanten zou verliezen aan uw concurrenten, enkel omdat ze uw bedrijf niet terugvinden. Tijdens de eerste maanden en jaren van uw zelfstandige activiteit zult u uw bedrijfswebsite vaak moeten aanpassen en finetunen om perfect aan te sluiten bij de verwachtingen en eisen van de klant. Hierdoor is het belangrijk dat u een website opzet die u zelf eenvoudig kan aanpassen. Een van deze systemen is www.bedrijfswebsite.be . Om dit systeem te gebruiken hoeft u ook geen grote kost te maken ( €15/maand ) wat ook goed uitkomt voor uw budgettering bij de start van uw onderneming.

Bedrijfswebsite.be

Bedrijfswebsite.be is een slim systeem waarbij u zelf geen technische kennis nodig heeft noch zelf uw website moet opbouwen. Het systeem vraagt u om informatie over uw bedrijf, producten en/of diensten in te voeren en zet dit automatisch om naar een websitevorm met logische structuur en leuk design. Verder kunt u extra marketing features invoegen zoals testimonials van klanten, call-to-action knoppen, logo’s van uw klanten, … De site zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiele toestellen. Minpunt is doordat er zoveel automatisch gaat, er weinig mogelijkheden zijn om zelf het design aan te passen. Dit moet immers dynamisch aangepast worden aan mobiele toestellen waardoor het geavanceerde programmatie vereist. Het is wel mogelijk om een design op maat te laten maken door bedrijfswebsite.be zelf of door een freelancer naar keuze.

Website op maat

Wil u toch net iets meer? Dan kunt u altijd een website op maat laten maken. Dit is vooral aan te raden wanneer u het meeste klanten online wil werven. Bij een website op maak is het beter mogelijk om uw verschillende online kanalen (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, …) beter op elkaar af te stellen. Hier betaalt u wel een extra kost voor de planning, ontwerp en programmatie van de website en het content management systeem. In een kant-en-klaar systeem zoals bedrijfswebsite.be neemt u een snelstart aangezien deze functies reeds aanwezig zijn bij de start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *